Erotické fórum = ex Erotikfórum.cz

Oznámení
Smazat vše

Nevěra

6 Příspěvky
5 Uživatelé
0 Reactions
2,667 Zobrazeno
 Dany
Úvodní téma
(@dany)
Trusted Member
Přidal se: před 13 roky

Myslím, že mě podvádí....Pořád někam chodí, neříká mi kam..Pořád mu někdo volá a někdo píše..Když se ho na to zeptám, tak křičí..:( Co mám dělat ?? 🙁

5 Odpovědí
(@verbal)
Estimable Member

Sám sem ulítnul i byl podváděný a přijde mi že o nevěru opravdu může jít, u mě se to projevovalo hlavně posteli, změnilo se tam se tam něco, spí s tebou? Hlavně z mýho příspěvku nedělej unáhlený závěry, já vám do vztahu nevidím!!

Odpověď
(@xerox)
Reputable Member

Rozhodně se ho na to neptej, když se to zrovna děje, pokud to chce skrývat, je jasné, že bude reagovat vztekem...
Až bude tak nějak 'vklidu' měla by si mu říct, že nejsi hloupá a moc dobře si všímáš a ať ti řekne, jak to je... samotná jeho reakce pak ukáže dost...

Odpověď
 vao1
(@vao1)
Active Member

Nerad, ale myslím si že v jeho hledáčku se objevila jiná.
S tím asi nic neuděláš, pokud budeš dělat žárlivé scény. Zkus v něm probudit pocit nejistoty. Domluv se s kámoškou, ať ti v noci pošle pár SMS. No a dělej že to před ním skrýváš. Ať ti parkrát zazvoní když je u tebe a zkus to vytípnout. Probuď v něm nejistotu. Buď mu to bude jedno, a pak je to jasný nebo bude slídit jak mlsný pes. Nevím možná to zabere.

Odpověď
 Dany
Úvodní téma
(@dany)
Trusted Member

Jako spí se mnou, ale je to jiný..Bez "elánu"..Děkuju za rady, zkusím to..

Odpověď
Stránka 1 / 2
Sdílet:

Užijte si 15% slevu s kupónem LASCIVNI na TOP bestsellery na našem oblíbeném sexshopu

X