Proste mam problem si najit slecnu napriklad jsem byl 4x s pokazde jinou holkou na radne a pokazde se mi stalo ze si holka do tydne nekoho nasla nechapu to z toho duvodu ze proste jsme se seznamili sli do cukrarny pekne pobavili na rozloucenou polibek a najednou vidim ze je s nekym jinym vubec netusim potom vcem delam chybu a uz me to dere 🙁 z toho jak jsem zklamanej delam pro to vse a nic poradi mi nekdo aspon jak na holky jestli nedelam v necem chybu ? a nebo mam tu samou kledbu jak v tom Filmu Stistko ?
Já mám taky se seznamováním problém, z deseti pokusů to ale vždycky jednou vyjde, aspoň na pár měsíců. Hlavně nepropadej panice, jak se oteplí tak na holky přijde jaro a ty bez přítele se budou chtít s někým seznámit, to bude čas pro tebe 😀
Proto zacinam tvrde uz na sobe makat chci mit dokonalou postavu a kouzelnickej prst coz znamena na kterou ukazu ta je moje 😀
možná se moc snažíš nějakou ulovit, voni to holky vycítěj a pak strácí zájem, já dokud sem se snažil a naháněl holky, nebyl jsem moc úspěšný, pak jsem si řek, tak co buď budu sám, nebo nějaká mně přijde do cesty a běhe asi dvou měsíců jsem poznal svoji ženu.
Hodně štěstí
Já si myslím že mají chlapy recht . Každá ženská co je na jaře či v létě sama a chce nějakého samce . Bývala jsem jako svobodná úplně to samé a moje kamarádka je stále taková . Pokud ale příliš lovíš ztratí zájem ( není to ale tak u každé ) nejlepší jsou ty co jsou úplně přirozený a sví ... na takových chlapech je vidět ten pohodový přístup a ženský se můžou sami přetrhnout aby ho urvali aspoň do pelíšku 😉 takže buď svůj a v klidu ...