Erotické fórum = ex Erotikfórum.cz

Podle čeho poznáte ...

Oznámení
Smazat vše

Podle čeho poznáte nevěru

4 Příspěvky
4 Uživatelé
0 Reactions
3,125 Zobrazeno
Úvodní téma
(@milovnikzen)
Trusted Member
Přidal se: před 11 roky

Je nějaký konkrétní a ověřený způsob, jak poznat, že vám zahejbá?

Já v tomhle nemám zkušenosti, a proto se obracim sem....

Bylo mi řečeno, že se to dá poznat podle pálení přirození... jenže to by bylo docela často. Neříkám, že pořád, ale občas pálení cítím, myslim, že je to ale z úplně jiných důvodů (je to třeba, když jdu moc dozadu...)

Tak díky za všechny dobré rady

3 Odpovědí
(@xerox)
Reputable Member
Přidal se: před 12 roky

Hele spoléhat se na to, jestli tě náhodou zapálí asi není to pravý ořechový, navíc, jak to uděláš? Půjdeš za ní a řekneš: Mě nějak pálí, ty si mě podváděla? I kdyby to tak bylo, ženská ti řekne ne...

Takže pokud máš podezření, spíš bedlivě pozoruj a dávej si do souvislostí - jen si nedělej domněnky, mohl by sis totiž v hlavě nafabulovat příběh, jak tě podvadí a kam chodí a pak zjistíš, že je všechno jinak. (opačná varianta je taky možná...)

Pokud je sama iniciativní, chce po tobě sex a jde po tobě, tak tě pravděpodbně nepodvádí. Pokud je ostýchává, chová se divně je to první podezření (bacha! nemusí to být ale jen nevěrou > je dobré si promluvit, co jí trápí a proč je divná... i když ti pravdu neřekne).

Jak se chová s telefonem a chodí pravidelně někam pryč? Všímej si všeho, ale zase nebuď paranoidní policajt! Spálíš se a ženě se to líbit nebude. Vytvořit pocit, že je pod dohledem není žádoucí. Spíš v tichosti pozoruj, používej rozum a otevřeně si s ní promluv - O NÍ - ! 🙂

Odpověď
(@blaxy)
Reputable Member

radši ji nechtěj poznat...

bude ti líp  😉

Odpověď
(@patrik90)
Trusted Member

Zatím jsem žádnou nevěru nezjistil, buď to nepoznám nebo mě prostě zatím žádná nepodvedla. V těhle věcech je možná lepší se moc nepitvat 😉

Odpověď
Sdílet:

Užijte si 15% slevu s kupónem RUZOVEVANOCE na našem oblíbeném sexshopu

X