Zdravím,
jsme spolu s přítelem už přes 3 roky a milujeme se..Všechno je v pohodě, rozumíme si apod..Ale mám takové malé tajemství..Za celý ty tři roky mě sexuálně uspokojil jen jednou-jazykem. Miluju ho a jsem s ním šťastná, jen mi trochu vadí to, že jsem s ním začila orgasmus zatím jen jednou a to už asi před 2 rokama. Snažím se mu ukazovat jak to má dělat. Ale když mu třeba nastavím ruku, tak, jak se mi to líbí, tak během pár vteřin zase změní polohu a všechno je v háji. Máte s tím někdo nějaké zkušenosti, nebo alespoň nějakou radu pro mě? Moc děkuju, Elle.
Měla by sis o tom s ním promluvit, některým chlapům je to nepříjemný ale když si sednete u lahve vína tak se otevře, hlavně mu nic nevyčítej, jenom nenápadně stoč hovor na sex a řekni mu co se ti líbí, jestli to není opravdový poleno tak to příště vyzkouší 😉
No..Tak koukám, že nejsem jediná s takovým problémem.U mě to teda není u přítele, ale u sexu jako takového..Je zatím jen jeden muž, kterej mě zvládal udělat vždycky..Jenomže se oženil, takže mám po srande 😀
No..Tak koukám, že nejsem jediná s takovým problémem.U mě to teda není u přítele, ale u sexu jako takového..Je zatím jen jeden muž, kterej mě zvládal udělat vždycky..Jenomže se oženil, takže mám po srande 😀
Že se oženil neznamená že máš po srandě, jenom si musíte upravit rozvrh 😉
No, tak jsem to znovu zkoušela s mým milým probrat..Jasně, bez výčitek apod..Jen jsem mu začala ukazovat, jak si to dělám já a ať to taky zkusí..Jenomže pořád je to to samé..Já mu snad napíšu návod! 😀