Mám velký problém při seznamování, jsem minimálně z prvních schůzek totálně nervózní, tím nemyslím tak jako běžně, já když si domluvím nějakou schůzku tak už den před ní nejím, je mi špatně od žaludku a podobně, takže to končívalo tím že jsem poslal SMS a na něco se vymluvil abych to zrušil.
Teď už si žádný schůzky radši nedomlouvám, všechny předchozí vztahy byly někde z baru když sem měl upito ale to asi není ten nejlepší způsob seznámení, jenže zase si nemůžu dávat před schůzkou někde v parku do trumpety, myslíte že se to časem zlepší?
Rád bych tě nějak potěšil ale mám pocit že tohle čas nevyřeší. Já mám podobný problém, ikdyž ne se ženami. Už nějakých 15 let vystupuju různě s kapelama před publikem, při prvním vystoupení jsem měl trému, co myslíš že při posledním? Nic se nezměnilo.
Tohle fakt asi čas nevyřeší ale musíš se s tím naučit pracovat, nakonec, tobě přeci stačí najít jednu která s tebou zůstane do smrti ;),
já musím na podium každý víkend.
Momentálně bych ti poradil asi tohle, není nic špatnýho pozvat holku do slušné vinárny, tam si dáte sklenku nebo dvě oba, ty si dej doma ještě před schůzkou 2 panáky vodky (ta není tolik cítit) a pak použij nějaký ozvěžovač dechu.
Zatni zuby chlape, mrkni na nějakou a ona přijde sama.:) Nic neřeš, je to jen rande..Buď to vyjde, nebo ne..:) Nemá smysl se kvůli tomu takhle stresovat! :)))