Erotické fórum = ex Erotikfórum.cz

Celibátek

Oznámení
Smazat vše

Celibátek

7 Příspěvky
7 Uživatelé
0 Reactions
1,867 Zobrazeno
Úvodní téma
(@blaxy)
Reputable Member
Přidal se: před 13 roky

Nepřemýšleli jste někdy o tom, že byste drželi celibát? 🙂 dokážete si to vůbec představit? Šli byste do toho ?

6 Odpovědí
(@smpavla)
Eminent Member

Celibát je nepřirozená věc, pak je to samý skandál s kněžíma co obtěžují děcka, já bych do toho nešla protože v tom nevidím žádný smysl.

Odpověď
(@oskar)
Eminent Member

Až mi upadne tak o tom začnu přemýšlet  ;D

Odpověď
(@erman)
Trusted Member

Celibát drží jenom ortodoxní věřící a těch tu na fóru moc nebude  🙂 Co ale vím tak páry který chtěj mít děti někdy drží celibát, jestli se tomu tak dá říkat, prostě jsou bez sexu třeba 14 dní a pak jdou počít, má to zvyšovat šanci na otěhotnění.
Vzdát se sexu na celý život, to musí být opravdu radikální věřící nebo blázen, to je v podstatě to samý.  ;D

Odpověď
(@xerox)
Reputable Member

Abych řekl pravdu představit si to dokážu... když jsem viděl lidi, co dokážou žít bez jídla (nebudu je nějak obhajovat nebo něco takového, koho to zajímá, tak si vyhledejte asketismus a co je prána...) dokážu si představit i život bez sexu...

Ovšem opravdu jen představit, jelikož se sexu vzdávat nechci - nemám proto žádný rozumný důvod  😉

Odpověď
Stránka 1 / 2
Sdílet:

Užijte si 15% slevu s kupónem LASCIVNI na TOP bestsellery na našem oblíbeném sexshopu

X