Erotické fórum = ex Erotikfórum.cz

sex a drogy?

Oznámení
Smazat vše

sex a drogy?

5 Příspěvky
5 Uživatelé
0 Reactions
2,545 Zobrazeno
Úvodní téma
(@xerox)
Reputable Member
Přidal se: před 13 roky

Zdravím, v poslední době jsem četl na internetu poměrně hodně článku o drogách a sexu. Nechci zde podporovat nebo nabádat k užívání drog, to rozhodně ne. Jen by mě spíš zajímalo, jestli má někdo osobní zkušenost?

Hodně jsem četl o tvrdších drogách a zlepšení sexuálního výkonu i prožitku, ale to jde opravdu mimo mně, takže to ani rozebírat nechci. Snad jen jestli mi někdo může ověřit, že je to pravda? Pokud máte třeba známého ?

Stejné věci jsem četl i o marihuaně, údajně má fungovat jako afrodiziakum a zlepšovat požitek ze sexu... konkrétně si nedovedu představit JAK VŮBEC ZLEPŠOVAT???

Má s tim někdo nějakou zkušenost a mohl by mi to upřesnit? ... či jaký na to máte názor?
PS: opravdu jde jen o zvědavost...

4 Odpovědí
(@blaxy)
Reputable Member

Tak já nevim, ale vem si alkohol...

nějaký efekt to mít musí, když to mění vědomí, ale víc opravdu nevim...

Odpověď
(@erman)
Trusted Member

Já mám zkušenost s trávou a jako afrodiziakum na mě nepůsobila. Spíš naopak, byl jsem ospalý, bez energie. Na každýho tráva působí jinak tak to nemusí platit obecně. Alkohol, to je to samý v jiným kabátě, trochu opadnou zábrany ale taky má dost tlumící účinky, jak se to přežene tak už sex není ani technicky možný  😉

Odpověď
(@maja)
Eminent Member

Nechybí v tom nadpisu rokenrol?  😀 Já tedy žádné zkušenosti ze sexu na opiátech nemám, podle mého je nejlepší sex s čistou hlavou, tím nemyslím umyté vlasy  😉

Odpověď
(@normal-brouk)
New Member

nejdelší sex na perníku a to 3hod. a 28min. čas je když byl penis ve vagíně. tot asi vše

Odpověď
Sdílet:

Užijte si 15% slevu s kupónem LASCIVNI na TOP bestsellery na našem oblíbeném sexshopu

X