Erotické fórum = ex Erotikfórum.cz

Jak se vyholit

Oznámení
Smazat vše

Jak se vyholit

4 Příspěvky
3 Uživatelé
0 Reactions
2,057 Zobrazeno
Úvodní téma
(@walden)
Eminent Member
Přidal se: před 12 roky

Zdravím, nemůžu nikde najít návod jak se pořádně vyholit (ne vyhonit :), používám klasický břity a třeba podbřišek není problém, horší je holení na koulích a za nima, to se obávám že jednou neskončí dobře 😉 Nevíte někdo jestli se nechá koupit nějaká mast nebo se to dá třeba depilovat voskem jako si ženský upravujou nohy? Díky za každou radu.

3 Odpovědí
(@marek)
Estimable Member
Přidal se: před 13 roky

Podle mě je vůbec problém že se holíš sám, mě holí přítelkyně a ta tam má lepší přístup 😉 Používá taky břity a na holení koulí doporučuju je trochu zchladit ve vodě, ona se trochu stáhne kůže a jde to líp. Jestli nemáš přítelkyni (nebo jí tolik nevěříš) 🙂 tak se hol jenom tam kde máš přístup a zbytek vem jenom zastřihávačem.

Odpověď
Úvodní téma
(@walden)
Eminent Member
Přidal se: před 12 roky

No stálou ženskou teď nemám a známosti na jednu noc bych nestrkal koule pod břit, stejně dík 😉

Odpověď
(@lizal)
Eminent Member
Přidal se: před 13 roky

Já se neholím, nechávám přírodní krásu. Moje žena se holí a kdyby existovala nějaká jednoduchá mast tak už by jí dávno používala, asi ti zůstana jenom ta žiletka 😉

Odpověď
Sdílet:

Užijte si 15% slevu s kupónem LASCIVNI na TOP bestsellery na našem oblíbeném sexshopu

X