Erotické fórum = ex Erotikfórum.cz

Jakou posloucháte m...

Oznámení
Smazat vše

Jakou posloucháte muziku?

7 Příspěvky
5 Uživatelé
0 Reactions
1,760 Zobrazeno
Úvodní téma
(@xerox)
Reputable Member
Přidal se: před 12 roky

Známe to všichni - hudba evokuje emoce, vytváří atmosféru a ovlivňuje vnímání. Vemte si třeba filmové scény 🙂

Jakou posloucháte muziku na sex nebo i mimo něj? Je nějaká hudba, která vás nabíjí a rádi si jí poušítě před nebo přitom? Nebo máte nějakou společnou oblíbenou s partnerem nebo partnerkou a nebo na tohle prostě nejste??

6 Odpovědí
(@karmajk)
Estimable Member

Určitě bych si při sexu nepustil techno nebo dechovku, myslím že ideální je nějakej pomalej popík, takovej Bryan Adams nebo z našich Kryštof mi docela vyhovuje. Mimo postel mám širší záběr, neřeším styly ale konkrétni kapely, písničky.

Odpověď
(@blaxy)
Reputable Member

Já na to moc nejsem, protože se pak přizpůsobuju rytmu hudby, což může vypadat místy zajímavě, ale fakt to není lepší než rytmus těla 🙂

Takže já radši bez muziky, ale mám kamaráda, který si přitom pouští Marilyn Mansona a takhle  😀

Odpověď
Úvodní téma
(@xerox)
Reputable Member

Heh tak to bych chtěl vidět. Mezi člověkem, co se miluje u Chinaski a tím, co se miluje u Mansona bude asi docela rozdíl 😀 Bylo by zajímavé vidět vedle sebe, třeba i s partnerkou.

Jinak já přidám, že muzika se zpěvem mě nebaví. Ten hlas otravuje, takže jsem zastánce hudby instrumentální, jako kulisa do pozadí.  😉

Odpověď
(@milovnikzen)
Trusted Member
Přidal se: před 11 roky

Párkrát jsem to zkoušel, ale fakt mi to přišlo spíš jako rušivý element...

Já radši poslouchám tu ženu  😉

Odpověď
Stránka 1 / 2
Sdílet:

Užijte si 15% slevu s kupónem RUZOVEVANOCE na našem oblíbeném sexshopu

X