Známe to všichni - hudba evokuje emoce, vytváří atmosféru a ovlivňuje vnímání. Vemte si třeba filmové scény 🙂
Jakou posloucháte muziku na sex nebo i mimo něj? Je nějaká hudba, která vás nabíjí a rádi si jí poušítě před nebo přitom? Nebo máte nějakou společnou oblíbenou s partnerem nebo partnerkou a nebo na tohle prostě nejste??
Určitě bych si při sexu nepustil techno nebo dechovku, myslím že ideální je nějakej pomalej popík, takovej Bryan Adams nebo z našich Kryštof mi docela vyhovuje. Mimo postel mám širší záběr, neřeším styly ale konkrétni kapely, písničky.
Já na to moc nejsem, protože se pak přizpůsobuju rytmu hudby, což může vypadat místy zajímavě, ale fakt to není lepší než rytmus těla 🙂
Takže já radši bez muziky, ale mám kamaráda, který si přitom pouští Marilyn Mansona a takhle 😀
Heh tak to bych chtěl vidět. Mezi člověkem, co se miluje u Chinaski a tím, co se miluje u Mansona bude asi docela rozdíl 😀 Bylo by zajímavé vidět vedle sebe, třeba i s partnerkou.
Jinak já přidám, že muzika se zpěvem mě nebaví. Ten hlas otravuje, takže jsem zastánce hudby instrumentální, jako kulisa do pozadí. 😉
Párkrát jsem to zkoušel, ale fakt mi to přišlo spíš jako rušivý element...
Já radši poslouchám tu ženu 😉