Erotické fórum = ex Erotikfórum.cz

Vaše nejvyšší příčk...

Oznámení
Smazat vše

Vaše nejvyšší příčka?

4 Příspěvky
3 Uživatelé
0 Reactions
1,976 Zobrazeno
Úvodní téma
(@milovnikzen)
Trusted Member
Přidal se: před 13 roky

Měl bych na vás 2 otázky... jejich zodpovězením mi velmi pomůžete. Děláme si s kamarádem tak trochu výzkum (anketu), tak mě napadlo se tu zeptat 🙂 jistě tu najdu ochotné uživatele.

1) S jakou nejstarší ženou nebo mužem jste se milovali? (prozatim) - chápeme, že většinou nemají lidé za cíl milovat se s co nejstaršími lidmi (leda, že jsou gerontofilové), ale o to nejde 🙂 Třeba jste byli nanejvýš s 20ctkou...  😉

2) Co nebo spíše koho považujete za svůj nejlepší sexuální úlovek? Kdo stojí na pomyslém žěbříčku na místě číslo 1? 🙂

Díky

3 Odpovědí
(@patrik90)
Trusted Member

Nejstarší bylo odhadem přes čtyřicet, do občanky jsem se jí nedíval, nejlepší úlovek byla holka co mě připravila o panictví 🙂

Odpověď
Úvodní téma
(@milovnikzen)
Trusted Member

Hele s tou občankou... snad ti ženská řekne, kolik jí je, když ho do ní budeš dávat ne?  🙂

Jinak jaký to bylo? Vyhledával jsi to pak opakovaně nebo ses s radostí vrátil k mladým kuřátkům?  😀

Odpověď
(@rhabdom)
Eminent Member
Přidal se: před 12 roky

Bohužel mám trochu monotónní odpověď - můj přítel (25) 😀 S nikým jiným jsem ještě nebyl 🙂

Odpověď
Sdílet:

Užijte si 15% slevu s kupónem LASCIVNI na TOP bestsellery na našem oblíbeném sexshopu

X