Tohle jste musel každý řešit a určitě ne jednou, možná spíš s každým partnerem, nebo dokonce při každém vyvrcholení. Bavil jsem se o tom s kamarády a myslím, že tohle se VELMI VELMI liší - proto se těšim na vaše reakce. V jednom tématu se mi líbila myšlenka, že oblíbený polohy každého plynou z toho, jestli je rád spíše dominantní nebo submisivní... jak si ale chlapi vybíráte a podle čeho, kam to naflákáte?...
Pro muže: Zůstáváte raději vevnitř (i v puse) nebo máte radši, když je to na povrchu? Kde nejradši? Obličej, prsa, břicho, zadek? proč?
Pro ženy: Dovnitř nebo ven? Polykáte? Jak se přitom cítíte? Čemu dáte přednost? 🙂
Já teda musim říct (a to je právě to, na čem jsem se se známými neshodl), že když je to možné, vždy zůstanu radši v teple.... :-X
Na záda, na bříško, pokud to chce na obličej tak může na svůj.
Na záda, na bříško, pokud to chce na obličej tak může na svůj.
Tak to se mnou bys neměla problém, stříkám jenom na zadek nebo břicho podle polohy, nějak mi uniká v čem někoho rajcuje když stříká holce na obličej nebo prostě na nějaký konkrétní místo. Já mám při orgasmu tak vymeteno v palici že tohle vůbec neřeším ;D
Nejraději zůstávám uvnitř - je to intenzivnější prožitek 🙂 Ale když mě přítel nasere, votřu si vocas do záclony a hotovo 😛