Erotické fórum = ex Erotikfórum.cz

lechtivé fotky pro ...

Oznámení
Smazat vše

lechtivé fotky pro přítele

5 Příspěvky
5 Uživatelé
0 Reactions
3,054 Zobrazeno
Úvodní téma
(@xerox)
Reputable Member
Přidal se: před 12 roky

Zdravím, holky, jak to máte s ochotou udělat svému příteli nějaké erotické fotky, aby vás měl aspoň trochu k dispozici - i když nejste zrovna doma? 🙂

Nafotila jste už někdy nějaké fotky pro svého přítele nebo je to pro vás zcela pasé ???

Pokud ano, šlo jen o jemně erotické fotky typu ve spodním prádle nebo nemáte problém s tim, ukázat pro přítele do objektivu více?

A v poslední řadě, když už na to přistoupíte - nebojíte se, že to za pár let najdete třeba na internetu?

Těšim se na vaše pohledy  8)

PS: Samozřejmě se mohou vyjádřit i muži, pokud s tim mají zkušenost 🙂 Obecně, ale myslím, že otázka focení pro partnera bude spíše femino záležitost

4 Odpovědí
(@maja)
Eminent Member

Kdysi jsme si s bývalým partnerem udělali pár intimních fotek ale teď už bych se bála, sice mám novýho přítele kterýmu věřím ale jeden nikdy neví, něco se zvrtne, půjdeme od sebe a on to pak někde vystaví na internetu nebo rozešle kamarádům, radši ne.

Odpověď
(@marek)
Estimable Member

Kdysi jsme si s bývalým partnerem udělali pár intimních fotek ale teď už bych se bála, sice mám novýho přítele kterýmu věřím ale jeden nikdy neví, něco se zvrtne, půjdeme od sebe a on to pak někde vystaví na internetu nebo rozešle kamarádům, radši ne.

Něco na tom bude, moje přítelkyně se nenechá vyfotit nahá ani za zlatý prase 🙂 Jediný co mám jsou fotky z dovolenky kde je v plavkách.

Odpověď
(@mamba)
Estimable Member

Dneska už bych nic nefotila, u těch nových foťáků a telefonů stačí jeden klik a je to na internetu, děkuji nechci. A vůbec, proč by si mě měl chlap prohlížet na fotkách když si mě může prohlídnout hezky v reálu  😀

Odpověď
 Elzy
(@elzy)
Eminent Member

Také jsem jich pro něj pár nafotila, proč by ne - byla jsem zamilovaná a blbá a něco takového jako, že by se mé intimní fotky mohly dostat do rukou našich parazitických bývalých spolužáků prostřednictvím mého ex mě v životě nenapadlo.
Budiž jak se říká poprvé a naposled.....

Odpověď
Sdílet:

Užijte si 15% slevu s kupónem RUZOVEVANOCE na našem oblíbeném sexshopu

X