Zkoušeli jste si někdy spočítat jak dlouho vydržíte bez honění, mastění, onanování, leštění karla, lazení varhan, dráždění pošťáka, pulírování hlavy číňanovi, leštění bedle, mydlení lachtana... no prostě bez masturbace a sexu obecně 🙂
Zkoušel jsem to a můj rekord je od puberty zatím 47 dní. Ale bylo to krušné - poslední dny mě už vzrušovaly i výfuky od aut... Co vy? 🙂
Zajímavý termín "masturbační celibát", mě hned napadlo jestli třeba kněží když drží celibát nesmí ani masturbovat, ví to někdo?
Jinak tenhle rekord jsem nezkoušel, masturbace ničemu neškodí, naopak, takže proč se dobrovolně týrat 😉
Mě vždycky zajímalo co lidi vede k tomu celibátu, to se za něco trestaj? Proč jsi vůbec zkoušel ten rekord Rhabdome?
Zajímavý termín "masturbační celibát", mě hned napadlo jestli třeba kněží když drží celibát nesmí ani masturbovat, ví to někdo?
Jinak tenhle rekord jsem nezkoušel, masturbace ničemu neškodí, naopak, takže proč se dobrovolně týrat 😉
Podle křesťanského "zákoníku", respektive předpisům, patří mezi určitý typ masturbace i poluce... Takže odpověď je: Ne, nesmí masturbovat 🙂
Samozřejmě se nabízí otázka nakolik je toto doporučení aktuální v dnešní době 🙂
Já držel nedobrovolně celibát když jsem byl v nemocnici po nehodě, cca měsíc bez sexu i masturbace a pamatuju si jak mě z toho bolely koule, pak sem se jednou ráno vzbudil a zjistil sem že si tělo ulevilo samo, prostě orgáč ve spánku 🙂