Erotické fórum = ex Erotikfórum.cz

Věková hranice

Oznámení
Smazat vše

Věková hranice

7 Příspěvky
7 Uživatelé
0 Reactions
3,393 Zobrazeno
Úvodní téma
(@xerox)
Reputable Member
Přidal se: před 13 roky

Ahoj, dost by mě zajímalo jaká je vaše věková hranice, a to jak ta spodní, tak i horní 🙂

Říká se, že 'mladému voňavému krystalu'  ;D žádný muž neodolá, ale můj 29letý bratr tvrdí, že s 20ctkou by se cítil jako pedofil  😀

Jaká je ta vaše věková hranice a co už je opravdu moc mladé a co moc staré? Jak se to odlišuje u mužů a žen? To se třeba dozvíme  😛

Ta moje je moc nudná... 18-50  😀

6 Odpovědí
 Maya
(@maya)
Eminent Member
Přidal se: před 12 roky

Malé pívo si opravdu neumím představit a uschlého kmeta též ne takže prozatím  24 - 40

Odpověď
(@dolnak)
Eminent Member

Ta spodní hranice se mi nějak neposouvá, ty osmnáctky potěší v každým věku 😉 Jelikož jsem přeci jen trochu starší ročník tak tu horní bych viděl někde mezi 40-50 lety, ono je to dost individuální, udržovaná čtyřicátnice může vypadat líp než kdejaká dvacítka a ještě má něco v hlavě a zkušenosti.

Odpověď
(@tibis)
Active Member

V mojom pripade ani nejde o vek, ( nie som ziaden mr. Humbert ) ale skor o to ako sa o seba stara a co ma v hlave. Pokial ma postavu vypracovanu  tak urcite ma aj nieco v hlave. Vek : 20 - 40. Preferujem 180 cm vysoku a 60 kg vaziacu pred 160 cm / 80 kg. 😀

Odpověď
(@buster)
Trusted Member

Moje hranice je 18+, čím míň + tím líp  ;D

Odpověď
Stránka 1 / 2
Sdílet:

Užijte si 15% slevu s kupónem LASCIVNI na TOP bestsellery na našem oblíbeném sexshopu

X