Je pár věcí o kterých se říká že by je měl chlap zkusit...
Sex s cikánkou, to prý musí chlap aspoň jednou za život zkusit, to se mi tedy poštěstilo. Nebyla to žádná špína z E55, byla to zdravotní sestra, bez přízvuku, jen ta snědší pleť. Musím říct že to bylo opravdový prkno, tím se mi vyvrátil mýtus o těch divokých cikánkách, možná to bylo tím nepohodlím, v zimě, tenkrát v žigulíku kombi před kulturákem, nic moc ale úkol splněn.
Sex se starší ženou (já 25, ona cca 45-50 let), žádný nový kousky mě nenaučila ale udělala dobrou večeři, ráno mi přinesla kafíčko do postele, aspoň něco protože sex byl mizernej a zase jeden mýtus padl.
Sex s klukem, na to nejsem vůbec pyšný, bylo to po nějaký tancovačce, bylo mě tehdá nějakých 20 let, skončil jsem u jednoho kluka doma kde jsme ještě dopili láhev vína, pak že půjdem spát.
Byl skromně zařízenej takže měl na spaní jenom větší matraci na zemi. Nějak jsme se nechtěně dotkli a po chvilce došlo na orál, k análnímu sexu naštěstí nedošlo protože to bych ze sebe měl ještě horší pocit, tohle sem si mohl klidně odpustit, fakt je že za střízliva bych do toho nešel.
Ještě bych rád zkusil trojku (s dvěma ženami) ale mám pocit že mi to u nynější partnerky neprojde, snad někdy v budoucnu ať mám odfajfkováno 😉
Dal sem ti bod barde, málem sem si cvrknul do trenek ;D
No když to tak čtu..Nebojíš se, že u ta trojka nebude stát za nic? 😀
No když to tak čtu..Nebojíš se, že u ta trojka nebude stát za nic? 😀
No po těch zkušenostech máš asi pravdu ale co se může stát horšího než že to bude nuda? 😉