Erotické fórum = ex Erotikfórum.cz

Na co myslí ženy př...

Oznámení
Smazat vše

Na co myslí ženy při masturbaci

6 Příspěvky
6 Uživatelé
0 Reactions
2,644 Zobrazeno
Úvodní téma
(@karell)
Trusted Member
Přidal se: před 13 roky

Otázka je jasná, já bych chtěl ale nejdřív vědět názory chlapů, na co asi myslí ženy při masturbaci?
Teprve potom bych uvítal komentáře žen, může to být docela zajímavý průzkum  😉

5 Odpovědí
(@verbal)
Estimable Member

Na nákupy v akci?  ;D

Odpověď
(@goren)
Trusted Member

Párkrát sem viděl tu svojí když si to dělala, podle výrazu tváře a zavřených očí bych řekl že spí, kdyby se teda pod ní nekmitala peřina, podle mě nemyslí na nic.

Odpověď
(@viola)
Trusted Member

Za prvé asi každá žena myslí na něco jiného ale nákupy v akci to rozhodně nejsou  😀
Já třeba myslím na nějaké romantické chvíle s přítelem, nebo si prostě představuji že se nedotýkám sama sebe ale dotýká se mě nějaký vysněný, někdy žena, dívka..  😉 Je ale pravda že před a během orgasmu mi mozek vypíná, je to jako když člověk upadá do spánku.

Odpověď
(@mamba)
Estimable Member

Myslím na svoje tělo, kde se dotýkám, jak se dotýkám, okolní svět neexistuje. Nepotřebuju k tomu fantazírovat o nějakým chlapovi, prostě se soustředím sama na sebe a takovej orgáč co nakonec přijde mi ještě žádnej chlap nedodal  😀 Já jsem ale malinko jiná, mě třeba ta romantika tolik nebere takže nejsem zrovna exemplární příklad.

Odpověď
Stránka 1 / 2
Sdílet:

Užijte si 15% slevu s kupónem LASCIVNI na TOP bestsellery na našem oblíbeném sexshopu

X