Erotické fórum = ex Erotikfórum.cz

Jaký typ mužů vás p...

Oznámení
Smazat vše

Jaký typ mužů vás přitahuje?

5 Příspěvky
4 Uživatelé
0 Reactions
1,462 Zobrazeno
Úvodní téma
(@blaxy)
Reputable Member
Přidal se: před 13 roky

Už jsme tu měli diskuzi na téma, jaký typ žen se těší oblibě mužů. Proč se na to, ale nepodívat z druhé strany a zeptat se žen, co je pro ně atraktivní a jaký typ mužů upřednosťňují? Co Vás na mužích opravdu zaujme a co naopak nemusíte? Jaký je pro Vás ideální muž? 🙂

PS: nejde jen o vzhled  😉

4 Odpovědí
(@goren)
Trusted Member

Porč se ptáš jenom ženských, mě se třeba líbí chlapi s kterýma je prdel u piva a ještě zatáhnou útratu  😀
Dělám si srandu, přenechávám prostor ženám.

Odpověď
Úvodní téma
(@blaxy)
Reputable Member

Jak jsem zmínil, pánové už měli možnost se vyjádřit  😛

Odpověď
(@misacek)
Trusted Member

Mám ráda zkušené a chytré muže, i mozek může být sexy  😉 Samozřejmě vzhled je taky důležitý ale ten je u mě na druhém místě, pokud tedy není dotyčný vyloženě odpudivý. Pak by asi následovalo v tomto pořadí čistota, charakter, dobrý milenec, ochránce.

Odpověď
(@viola)
Trusted Member

Mě musí chlap vonět, tím nemyslím že musí být osprejovaný deodorantem, musí mi vonět živočišně.
Lidi si to třeba neuvědomují ale všechno co do sebe dostávají je cítit z kůže, například kuřáci, myslí si že je to cítit jenom z dechu..
Když je chlap chytrý tak je to taky fajn ale co si budeme povídat, pokud jde o postel tak IQ nikomu neměřím  😀

Odpověď
Sdílet:

Užijte si 15% slevu s kupónem LASCIVNI na TOP bestsellery na našem oblíbeném sexshopu

X