Erotické fórum = ex Erotikfórum.cz

Nejlepší poloha pro...

Oznámení
Smazat vše

Nejlepší poloha pro Ženu

5 Příspěvky
5 Uživatelé
0 Reactions
2,861 Zobrazeno
Úvodní téma
(@blaxy)
Reputable Member
Přidal se: před 13 roky

Oblíbené polohy mužů i žen se tu již skloňovali. Měl bych teď velmi konkrétní otázku... pro ženy.

Jaká poloha je vám nejpříjemnější k tomu, abyste dosáhli, co nejlepšího orgasmu. (tím nemyslím, jak nejrychleji... ale tak, aby byl, co nejsilnější).  8)

moc mi tim pomůžete, díky

4 Odpovědí
(@maja)
Eminent Member

Pro mě je nejlepší poloha na koníčka, za jedno můžu regulovat hloubku "vniknutí" a za další se můžu ještě sama dráždit zvenčí, univerzální poloha to asi nebude ale tahle mi vyhovuje nejvíc, orgasmus (pro mě) zaručený 😉

Odpověď
(@martinecka)
Active Member

Orgasmy mívám v různých polohách, největší tutovka je když jsem nahoře, nemyslím na koníčka ale když na partnerovi ležím. Ani vlastně nevím jak se tý poloze říká, kdyžtak mě někdo poučte. 😉 Při souloži v týhle poloze se mi o partnera zárověň tře poštěváček, to je pak rychlý  😀

Odpověď
(@xerox)
Reputable Member

Nejsem sice Žena, ale od hodně žen vím, že to vyhraje na koníčka.... submisivnější to maj taky hodně rádi zezadu  😉

Odpověď
(@pipec)
Active Member

Ina konicka je to tutovka.zarucene dlouhy sex pro mne.nechapu to ale dokazu se ovladat.naopak zezadu se hned udelam ale zase je rajcovnejsi:-)

Odpověď
Sdílet:

Užijte si 15% slevu s kupónem LASCIVNI na TOP bestsellery na našem oblíbeném sexshopu

X