Erotické fórum = ex Erotikfórum.cz

Nejvíce sexuální za...

Oznámení
Smazat vše

Nejvíce sexuální zaměstnání?

4 Příspěvky
4 Uživatelé
0 Reactions
1,496 Zobrazeno
Úvodní téma
(@milovnikzen)
Trusted Member
Přidal se: před 13 roky

Když pominete prostituky, night-cluby a veselé domy  😀 v jakém zaměstnání dochází, dle vašeho názoru nejčastěji k sexu?

Když přidáte osobní zkušenost, bude to super. Jinak osobně bych tipoval asi nemocnice, policejní služebna nebo základní škola? Přijde mi to, ale dost klasické, a proto jsem zvědav na vaše názory 🙂

3 Odpovědí
(@gojko-mypic)
Trusted Member

Podle mě ty nemocnice, přeci jenom postele už tam jsou že jo, pacient v "andílku", sestřičky sexy  ;D

Odpověď
(@lizal)
Eminent Member

Můj známý dělá instalatéra a podle toho co vypráví tak si dost užije s paničkama co jsou samy doma, tak možná že je nejvíc sexu u takových těch podomních řemeslníků. Já si třeba těžko představim nějaký sex u nás ve fabrice, hlava na hlavě, všichni jedou podle jízdního řádu.. Jestli má někdo u nás šanci si zapíchat tak jedině šéf se sekretářkou, místa a času maj dost 😉

Odpověď
 Maya
(@maya)
Eminent Member
Přidal se: před 12 roky

VŠUDE kde to jde i nejde 😛 takže např. v hospodách - servírky si občas dají říci :), pánové taxikáři si myslím také musí přijít na své, potom pokud se jede na nějaké obchodní cesty ve dvou, instalatéři či elektřikáři a dále už takový ten standart - kanceláře ať už firem či škol, nemocnice atd.... 🙂

Odpověď
Sdílet:

Užijte si 15% slevu s kupónem LASCIVNI na TOP bestsellery na našem oblíbeném sexshopu

X