Erotické fórum = ex Erotikfórum.cz

Netradiční fetiše

Oznámení
Smazat vše

Netradiční fetiše

4 Příspěvky
4 Uživatelé
0 Reactions
1,985 Zobrazeno
Úvodní téma
(@xerox)
Reputable Member
Přidal se: před 13 roky

Musim říct, že příspěvek níže o Tongue Fetishi mě opravdu překvapil. Ne, protože je někdo ujetej na jazyky, to mi bylo jasný a očekával jsem to. Spíš bylo zajímavý, že se na to zakládaj i FUN kluby, točí se videa atd.

Pokud má tongue-fetish takovou základnu 'fanoušků', jak jsou na tom další 'netradiční fetiše'? Máte o tom někdo nějaké informace, znáte nějaký další příklad? Myslel jsem, že fetišisté jsou ve své zálibě spíše individuální, takže by bylo zajímavé vědět, jaké další 'téma' má svůj FUN KLUB.

3 Odpovědí
(@milovnikzen)
Trusted Member

Řekl bych, že úplně každej fetiš má dneska svůj funklub. Hlavně v týhle době Facebooku, Twitteru atd.

Když můžou existovat kluby UFO a přátel čarodějného kotlíku  ;D tak věřim, že i všechny typy fetišistů mají ten svůj

Odpověď
(@patrik90)
Trusted Member

Pole mě má každý nějaký svůj fetiš, záleží za jak dlouho nebo jestli to vůbec u sebe objeví. Kdybych neviděl pár videí holek v silonkách tak by mě to taky nedráždilo a dneska jsem dá se říct znalec 😉

Odpověď
(@krtecek)
Eminent Member

Ono je asi vůbec těžký říct co je fetiš a co jenom záliba, popravdě na netu jsem žádnou definici nenašel, když tak ať jí sem někdo napíše a budeme vědět na čem jsme:)

Odpověď
Sdílet:

Užijte si 15% slevu s kupónem LASCIVNI na TOP bestsellery na našem oblíbeném sexshopu

X