Erotické fórum = ex Erotikfórum.cz

Nezávazný sex

Oznámení
Smazat vše

Nezávazný sex

5 Příspěvky
5 Uživatelé
0 Reactions
4,107 Zobrazeno
 Elzy
Úvodní téma
(@elzy)
Eminent Member
Přidal se: před 12 roky

Jaký je váš názor na nezávazný sex a preferujete ho snad před tím se stálým partnerem? Jak to vidíte?

4 Odpovědí
(@magda)
Eminent Member

Já preferuji stálého partnera, jelikož ho momentálně nemám tak dávám přednost nezávaznému sexu  😀

Odpověď
(@marek)
Estimable Member

Já preferuji stálého partnera, jelikož ho momentálně nemám tak dávám přednost nezávaznému sexu  😀

Asi tak, se stálou partnerkou nevyhledávám nezávazný sex, single ano  🙂

Odpověď
(@karmajk)
Estimable Member

Někdy radši ten nezávazný vztah ale do toho se holky nehrnou, pár květinek sem utrhl ale nebyl to ten nezávazný vztah jak si ho představuju, po měsíci mi děcka od dotyčné začnou strejdovat, nezávazná známost chce vozit po úřadech atd.. Já teda nevím jaký je v ČR poměr mužů a žen ale sehnat babu na nezávazný vztah je jen přání. Dopředu varuju co používají třeba seznamku rande.cz, tam si chodí ženský jen poklábosit, ve skutečnosti nikoho nehledají a může to být ztráta i pár měsíců než řekne "ale já mám manžela", ženský umí být pěkné potvory, povodí vás za nos, nejhorší jsou hloupé ženy, bývají arogantní ikdyž váží metrák, postrádají sebekritiku, všechno znají a všude byly, špatná společnost.

Odpověď
(@blaxy)
Reputable Member

Abych řekl pravdu, pro mě je nejlepší dlouholetá partnerka, která už je se mnou natolik spojená, že známe svá těla a sex je jaksi vyšperkován. Zkrátka taková partnerka, která se dostane za hranici těch, s kterými vás sex po čase omrzí...

Určitě však není lehké takového partnera najít  :-

Odpověď
Sdílet:

Užijte si 15% slevu s kupónem RUZOVEVANOCE na našem oblíbeném sexshopu

X