Nedávno jsem četl článek o holce z Brazílie která dražila svoje pannenství, sice to bylo prezentovaný jako že za ty peníze chce pomoct stavět domy pro chudý, zároveň si ale vzala 90 procent z vydražený částky takže o nějaký milosrdenství tady asi nešlo. Trochu jsem pátral na internetu a zjistil jsem s podivem že u nás se to taky slušně rozmáhá, co říkáte na takový holky který jsou ochotný prodat svoje pannenství?
Já si o tom myslím asi tolik, každá prostitutka nějak začíná, tyhle to berou od píky a to se cení 😀
Já si o tom myslím asi tolik, každá prostitutka nějak začíná, tyhle to berou od píky a to se cení 😀
Na tom něco bude, pokud tý holce nedělá problém přijít o pannenství za peníze tak proč by nechodila za peníze dál, v práci se na chleba vydělává hůř. Moc ty holky nechápu, první sex mít s někým cizím, bůhví jaký lidi tohle vůbec přitahuje, může si jí vydražit třeba nějakej tlustej dědula, jako první sexuální zkušenost teda nic moc.
Už technicky je to takový podivný, když už někdo vydraží to pannenství (divný) a ta holka si to rozmyslí tak co, to může ten chlap reklamovat tu aukci? To bych chtěl vidět jak by se s tím na eBay vypořádali 😉 Taky sem někde četl že se to dá nějak narafičit aby měl chlap pocit že je to panna, už si nepamatuju v čem ten podvůdek spočíval, takže je možný že to panneství prodávaj profesionálky opakovaně, musí teda vypadat mladě a nesmí mít jizvu po císaři ;D
Můj názor, pokud ženská dokáže prodat svoje pannenství tak už prodá cokoli, je to startovní čára k prostituci.