Erotické fórum = ex Erotikfórum.cz

Poprvé s holkou

Oznámení
Smazat vše

Poprvé s holkou

5 Příspěvky
5 Uživatelé
0 Reactions
1,922 Zobrazeno
Úvodní téma
(@viola)
Trusted Member
Přidal se: před 12 roky

Jsem hetero (zřejmě;) ale chci to zkusit s holkou, láká mě to, poprvé mě to napadlo před pár měsíci v práci.
Je tam strašně sexy kolegyně a jednou jsem se přistihla jak jí koukám na zadeček a polilo mě horko při pomyšlení jak se s ní mazlím, ona je taky vdaná a hlavně ze stejné práce takže bych si jí nedovolila něco navrhnout.
Dala jsem si tedy inzerát do seznamky aby to nebyl někdo z mého okolí, zajímá mě co od toho prvního milování čekat, je tu žena která je taky na muže a má zkušenost i s holkou? Jaké to bylo poprvé? Byly tam nějaké rozpaky nebo dokonce zklamání? Díky za odpovědi.

4 Odpovědí
(@dada)
Trusted Member

Ahoj Violko, škoda že jsi tak zdaleka  🙁
Já to měla jednodušší protože to bylo spontánní, s kamarádkou, po tom co jsme se podívaly lahvi vína na dno  🙂
Pocházím z vesnice a tam bych si netroufla, všechno se hned rozkecá, zlatý město.
Když to takhle složitě plánuješ (chápu to), může tam být ten ostych, pak si to ani pořádně neužiješ.
Já myslím že poprvé bys to měla zkusit s někým koho přeci jen trochu znáš, takhle si ten první zážitek můžeš pokazit,
třeba taky ne, záleží jaká holka se ti ozve, jak si padnete do oka. Určitě to ale zkus, stojí to za to  😉

Odpověď
(@luckah)
Trusted Member

Téda holky, kdyby vás napadlo se třeba sejít...Dejte mi přede vědět 😛

Odpověď
(@pinda36)
Eminent Member

Já sice nejsem žena, ale kamarádka to zkusila, takže můžu napsat to co mě kdysi řekla. Ve čtvrťáku na intru zůstaly na víkend na pokoji sami dvě a v noci po výletu do města, kde viděli dvě líbající se holky se debata otočila na sex mezi ženami. Ze srandy je začali napodobovat a najednou to chtěla skusit. Po chvíli opadl stud a říkala, že obě dvě prožívali nádherné orgasmy. Od té doby to s ženou nedělala. Říká, že to mělo to kouzlo náhodného sexu a je to její krásná vzpomínka na internát. Prý je nejhorší překonat ten první pocit, když nevíš jak na to ta druhá holka zareaguje. Akorát ji mrzí, že v té době neměli žádné erotické hračky. Jinak, říkala, že to bylo super. Není to sice moje zkušenost, ale stoprocentně ji věřím.

Odpověď
(@drago)
Eminent Member

moje žena to taky skusila, se svou kamarádkou a líbilo se jí to, dokonce mne jednou nechali dívat a jednou se i zapojit a bylo to supr. jak koukání pro mne, tak i když jsem se zapojil. a ženě se to taky líbilo

Odpověď
Sdílet:

Užijte si 15% slevu s kupónem RUZOVEVANOCE na našem oblíbeném sexshopu

X