16 let, u přítelkyně na půdě 😀 žádný alkohol nic, jen vzájemná důvěra a jahodový kondom 😀
Z počátku asi evropská klasika - misionářská, ale mě i přítelkyni se to velice rychle zalíbilo 8)
Klasika, mejdan u kamarádky na chatě, trochu jsme popili, tancovali a postupně se to nějak zvrhlo.
Nejdřív jedna kamarádka udělala striptýz, druhá ho svýmu klukovi před náma vykouřila, už sem věděla že tuhle noc se to stane.
S tehdejším klukem už jsem pár měsíců, žádná náhodná známost, byl starší a zkušenější takže to bylo bez bolesti a já si to užila 😉
tak to mi bylo 17 no abylo to setkani pres nejmenovanou seznamku kecalo se nam fajne tak jsme se rozhodli ze zajdem ven , prochazime se a jdeme kolem lesa a ani nevim jak proste jsme si sedli na lavicku zacali koukat na hvezdy potom jsem ji zacal libat a radeji jsme zasli hloubeji do lesa aby nas nikdo nevidel tam jsem se posadil na nejakej spadle strom udelala mi krasnej oralek pak jsme se prohodili a uz to jelo samo bylo to nekdy kolem 12 listopadu a zazrakem venku bylo teplo takze na zadek mi nefoukalo 😀