Erotické fórum = ex Erotikfórum.cz

rajcovní předehra

Oznámení
Smazat vše

rajcovní předehra

5 Příspěvky
4 Uživatelé
0 Reactions
1,568 Zobrazeno
Úvodní téma
(@xerox)
Reputable Member
Přidal se: před 13 roky

Všude čtu, jakou důležitost má pro ženy předehra. Má tu někdo nějaké osvědčené triky, které zaručeně přivedou vlhkost? Nejlepší by bylo, kdyby se vyjádřily přímo ženy, co přímo mají rádi a celkově, jak to mají s předehrou 🙂

4 Odpovědí
(@mamba)
Estimable Member

Na předehru nejsou potřeba žádný triky, chvíle mazlení a jsem připravená 😉

Odpověď
(@goren)
Trusted Member

Předehra je důležitá i pro chlapy, pro některý (jako já) dokonce možná víc. Pokud ti jde jen o to zvlhčit partnerku tak jí dělej co má ráda, tady univerzální rada neexistuje protože každý ženský se líbí něco jinýho.

Odpověď
(@mamba)
Estimable Member

Nejlepší by bylo, kdyby se vyjádřily přímo ženy, co přímo mají rádi a celkově, jak to mají s předehrou 🙂

Já tě chytnu za slovo, vyjádřit by se měla hlavně tvoje partnerka co se jí líbí a co ne.

Odpověď
(@martin)
New Member

Kdyz te ma rada (anebo jste spolu kratce a je jeste zamilovna) tak nemusis delat vubec nic. Jinak vetsinou mam vyzkousene ze zeny reaguji lip na spontanni a necekany sex, nez ze se domluvite nebo v urcenou dobu na to pujdete, to pak ani ta predehra moc nejde. Napaditost je nejlepsi predehra, universal :-)!

Odpověď
Sdílet:

Užijte si 15% slevu s kupónem LASCIVNI na TOP bestsellery na našem oblíbeném sexshopu

X