Erotické fórum = ex Erotikfórum.cz

Oznámení
Smazat vše

Sen

5 Příspěvky
4 Uživatelé
0 Reactions
2,747 Zobrazeno
Úvodní téma
(@wencik)
Estimable Member
Přidal se: před 13 roky

Netusim jestli to tu uz bylo jelikoz je tu moc temat 😀 tak se zeptam .Mate nejakej sexualni sen co by ste ze vseho nejvice chteli zkusit  apod ?:)

4 Odpovědí
(@dada)
Trusted Member

Já bych si chtěla jednou v životě zkusit gangbang, dost mě to láká ale zůstane asi jenom při mojí fantazii, nemám na to odvahu.

Odpověď
(@buster)
Trusted Member

Mě se zdává třeba o sexu ve třech, teda já a dvě holky, taky zůstane asi jenom u snu protože co jsem slyšel tak je to docela náročný. Fakt je že je náročný uspokojit i samotnou mojí přítelkyni, nějak si nedokážu představit že bych to utáhnul  😉

Odpověď
Úvodní téma
(@wencik)
Estimable Member

Mě se zdává třeba o sexu ve třech, teda já a dvě holky, taky zůstane asi jenom u snu protože co jsem slyšel tak je to docela náročný. Fakt je že je náročný uspokojit i samotnou mojí přítelkyni, nějak si nedokážu představit že bych to utáhnul  😉

tak urcite mas sen aby se o tebe postarali a splnili ti tvoje touhy  kdyz by ste byli dva chlapi na tu tvoji tak splnis ty jeji 🙂

Odpověď
(@deakon-frost)
Active Member
Přidal se: před 8 roky

Ahoj, můj sen je pomilovat čerstvou 15ku, lákají mě teenky. Ještě jeden sen mám a to je naturistický víkend s mladým kolektivem a erotickými hrami.
Moc šancí tomu nedávám, ale zkusím se zeptat - je tu někdo, koho lákají podobné věci? Kdo ví, třeba se tu podaří i s někým seznámit 🙂

Odpověď
Sdílet:

Užijte si 15% slevu s kupónem LASCIVNI na TOP bestsellery na našem oblíbeném sexshopu

X