Byla jsem minulý rok na dovolené v itálii se svým přítelem..:) Všechno bylo super, chodili jsme na výborné večeře, pili jsme výborné drinky..Ale jednou večer mi přítel řekl, že už půjde na pokoj, že pro mě má překvapení..Tak ať do hodinky dorazím..:)
Dala jsem si ještě pár drinků na baru..A přisedl si ke mě jeden Ital..Chvilku jsme si povídali..:) Ptal se mě jak se mi tam líbí apod..:) Měla jsem ještě 20 minut čas a on mi nabídl, že mi ukáže jedno krásné místo, ať jdu s ním .. 🙂 Najednou jsme byli v obrovské vile s bazénem, saunou a bůh ví s čím vším .. 🙂 Slovo dalo slovo a byli jsme v sobě..Ale musím uznat, že sex to byl bombovej..
Po 3 hodinám jsem přišla do pokoje za přítelem..už spal...Na stole bylo šampaňské, jahody a krabička..Krabička s prstýnkem..SAKRA..
Ráno jsem se mu hrozně omluvila a vymyslela jsem si, že jsem si šla zaplavat do moře,že jsem úplně zapomněla na čas a že mě to hrozně takhle v noci při svitu hvězd svádělo..Uvěřil mi a i když mě tohle tajemství trápí..jsme spolu a šťastní..:)
No ty si mi ale potvora..:D A když píšeš, že jste spolu..Dal ti teda ten prstýnek, jo ? :)))
😀 Dal, dal..:) Ale až měsíc po návratu do ČR 😀 .. Nebudu bádat po tom, proč tak pozdě, hlavně, že ho mám a že jsme šťastní 🙂