Erotické fórum = ex Erotikfórum.cz

Sex na zvláštních m...

Oznámení
Smazat vše

Sex na zvláštních místech..

3 Příspěvky
2 Uživatelé
0 Reactions
1,615 Zobrazeno
 Nika
Úvodní téma
(@nika)
Estimable Member
Přidal se: před 13 roky

Nevím, jestli to tak mám jen já, nebo jestli to tak máte taky..Ale miluju sex na zvláštních místech..Ať už jde o zkušební kabinku, pole, WC v letadle nebo ve škole na lavici..Je to úplně něco jiného, než doma..V soukromí..Hrozně mě baví ten adrenalin..Vždyť by mohl kdokoliv přijít a vidět nás, jak si to rozdáváme..:))
Jenomže problém je v tom, že sex doma v posteli apod. mě začíná hrozně nudit..Ale je jasný, že nemůžeme každý den několikrát denně souložit na zvláštních místech..
Jak to máte vy?

2 Odpovědí
(@pavel)
Active Member

Jednou jsme se milovali v autě cestou z prahy na kladno cestou začalo takové skarleni tak jme za jeli na polní cestu v půli jsme si všimli že nás někdo pozoruje chtěli jsme přestat ale vzrušení bylo silnější tak se pokračovalo do konce a moc nás to oba vzrušovalo že se z povzdali dívá takhle si to občas zopakujeme je to vzrosujici pocit

Odpověď
 Nika
Úvodní téma
(@nika)
Estimable Member

Jo v autě je to fajn 🙂 A když jsi z Kladna, tak ti můžu poradit jedno místo..:) Když pojedeš jako na lapák, tak než dojedeš přímo k hotelu, tak je tam ještě jedna odbočka doprava...Tam jezdíme my. 🙂

Odpověď
Sdílet:

Užijte si 15% slevu s kupónem LASCIVNI na TOP bestsellery na našem oblíbeném sexshopu

X