Erotické fórum = ex Erotikfórum.cz

Sex přes den Pardub...

Oznámení
Smazat vše

Sex přes den Pardubice

4 Příspěvky
3 Uživatelé
0 Reactions
4,193 Zobrazeno
Úvodní téma
(@stackis4)
New Member
Přidal se: před 9 roky

Ahoj. Hledám v Pardubicích nebo okolí nějaký klub, bar nebo něco v tom smyslu, kde si i někdo tak ošklivý jako já zašuká. Potřeboval bych aby byl otevřen i přes den, nebo spíš abych tam našel nějakou "lehkou holku" a třeba ve 3 odpoledne si to tam s ní rozdal. Poradí mi někdo?

3 Odpovědí
Admin
(@roman)
Člen
Přidal se: před 11 roky

Napadají mě jedině priváty, ani v celé ČR mě nenapadá takto uvolněný klub - hlavně jaká by byla motivace, udržovat ho otevřený od rána do večera - v noci takových podniků a klubů bude otevřeno více.

Odpověď
Úvodní téma
(@stackis4)
New Member
Přidal se: před 9 roky

A nějaké večerní / noční kluby? Bohužel Google mi nic nevyhledává a tak nevím jak je najít...

Odpověď
(@adelka)
Active Member
Přidal se: před 8 roky

V klubu stejně musíš za holku zaplatit tak ti poradím z vlastní zkušenosti. Při procházce v parku při venčení pejska mě kliďánko, skoro drze, oslovil nikterak hezký muž středních let. Měl stejný problém jako ty-potřeboval holku na zašukání za což nabízel 5 tisíc kč a když bych se uvolila na ostro s nastříkáním do julky tak ještě dvě tisícovky přidá.Myslela jsem že kecá ale opravdu sedm tisícovek vytáhl abych je přepočítala. Pro studentku mít takový bankovky v ruce s možností vložení do batůžku je hrozně lákavé tak po delším přemýšlení jsme nasedli do trolejbusu č.5 a odjeli k němu do bytu. Zašukal si jak potřeboval, já měla peníze vlastně za první půjčení svýho těla i když přítele mám a nedostatkem sexu netrpím. Tak se neboj nezdaru, dvě odmítnou ale třetí šukat za peníze půjde. Také singl paniček je dost nebo rozvedených co venčí pejsky. 

Odpověď
Sdílet:

Užijte si 15% slevu s kupónem LASCIVNI na TOP bestsellery na našem oblíbeném sexshopu

X