Uz jste meli sex vedle spolecensky unaveneho kamarada/ky a probudil se neprobudil 🙂 . Ja v tom mam zkusenost nastesti se neprobudil ale adrenalin to pro me teda byl 😀
Otázka je jestli se neprobudil nebo jenom předstítal že spí, chvíli jsem bydlel v podnájmu u známýho v garsonce a přistihl jsem ho že šmíruje.
Příjemný to rozhodně nebylo, já nejsem žádný exhibicionista, partnerka si toho naštěstí nevšimla. Od tý doby jsem to dělal jenom když nebyl doma.
To se mi párkrát na soukromým mejdanu stalo ale nikdo vyloženě nešmíroval a jestli jo tak je mi to stejně fuk, pohled jesště nikomu neublížil.
Sex vedle spícího kamaráda jsem nikdy neměl, ovšem měl jsem tu čest být tim kamarádem ;D
Jednou ... to bylo super :D.
Párty v hospodě, já docela unavený, chci jít domů, ale krásná mladá kamarádka říká: "Ještě nechoď, já za chvíli půjdu taky, mám klíče od masérského studia, budu tam spát, můžeš taky." Tak jsem si sedl a počkal, až se kamarádka unaví. Za chvíli jsme odcházeli a ona mě před hospodou seznamuje se spolužákem. Já si říkám: "Ty jsi vůl. Nic nebude." Ale co už, šel jsem s nima. Kamarádka si lehla na jeden masážní stůl, já na druhý a ten týpek do křesel mezi nás. Chvíli jsme si s kamarádkou povídali, ta se po chvíli zvedla a vlezla si ke mně pod deku. Užívali jsme si krásný sex, na toho týpka jsem zapomněl a když jsem si vzpomněl, že tam je a podíval jsem se, byl celý pod dekou, i s hlavou :D. V tu chvíli jsem byl šťastný, že nejsem v jeho kůži :D.