Erotické fórum = ex Erotikfórum.cz

Sex vedle spiciho k...

Oznámení
Smazat vše

Sex vedle spiciho kamarada

5 Příspěvky
5 Uživatelé
0 Reactions
3,253 Zobrazeno
Úvodní téma
(@wencik)
Estimable Member
Přidal se: před 13 roky

Uz jste meli sex vedle spolecensky unaveneho kamarada/ky a probudil se neprobudil 🙂 . Ja v tom mam zkusenost nastesti se neprobudil ale adrenalin to pro me teda byl 😀

4 Odpovědí
(@erman)
Trusted Member

Otázka je jestli se neprobudil nebo jenom předstítal že spí, chvíli jsem bydlel v podnájmu u známýho v garsonce a přistihl jsem ho že šmíruje.
Příjemný to rozhodně nebylo, já nejsem žádný exhibicionista, partnerka si toho naštěstí nevšimla. Od tý doby jsem to dělal jenom když nebyl doma.

Odpověď
(@verbal)
Estimable Member

To se mi párkrát na soukromým mejdanu stalo ale nikdo vyloženě nešmíroval a jestli jo tak je mi to stejně fuk, pohled jesště nikomu neublížil.

Odpověď
(@blaxy)
Reputable Member

Sex vedle spícího kamaráda jsem nikdy neměl, ovšem měl jsem tu čest být tim kamarádem  ;D

Odpověď
(@deakon-frost)
Active Member
Přidal se: před 8 roky

Jednou ... to bylo super :D.
Párty v hospodě, já docela unavený, chci jít domů, ale krásná mladá kamarádka říká: "Ještě nechoď, já za chvíli půjdu taky, mám klíče od masérského studia, budu tam spát, můžeš taky." Tak jsem si sedl a počkal, až se kamarádka unaví. Za chvíli jsme odcházeli a ona mě před hospodou seznamuje se spolužákem. Já si říkám: "Ty jsi vůl. Nic nebude." Ale co už, šel jsem s nima. Kamarádka si lehla na jeden masážní stůl, já na druhý a ten týpek do křesel mezi nás. Chvíli jsme si s kamarádkou povídali, ta se po chvíli zvedla a vlezla si ke mně pod deku. Užívali jsme si krásný sex, na toho týpka jsem zapomněl a když jsem si vzpomněl, že tam je a podíval jsem se, byl celý pod dekou, i s hlavou :D. V tu chvíli jsem byl šťastný, že nejsem v jeho kůži :D.

Odpověď
Sdílet:

Užijte si 15% slevu s kupónem LASCIVNI na TOP bestsellery na našem oblíbeném sexshopu

X