zdají se vám sny o sexu? Pokud ano tak s kým... s partnerem, s kolegou / kolegyní nebo úplně někým jiným? Myslíte si, že ten poměr nějak ovlivnuje sex v životě... mě se zdálo o sexu hodně dříve, několikrát dokonce se stávající partnerkou, ale jakmile jsem v této sféře byl spokojen, sny o sexu nějak vymizely 😀 Přesto bych je občas uvítal, nejprve by mě ale zajímalo, jak to máte vy 😉
Mě se zdávají erotické sny dost často, co si ale pamatuju tak tam není žádná známá tvář, prostě mám sex s nějakou dívkou nebp ženou kterou jsem v životě neviděl. Co se týká toho ovlivnění, to určitě jo, hodně erotický sny mám vždycky v období kdy nejsem moc uspokojený, někdy to vedlo až k ejakulaci (nevím jestli se tomu říká ve spánku orgasmus), to už se mi ale dlouho nestalo, asi proto že když není partnerka tak si to ventiluju jinak, resp. sám 😉
Eroticke sny mam velmi casto horsi je pak jit na zachod koem rodicu se stanem v kalhotach jinak vetsinou zname kamaradky ktere jsem kdysi chtel nebo i nezname 🙂
jistě erotické sny jsou supr, mám je taky často, jen mně potom docela štve když se v nejlepším probudím a není s kým se dodělat. a okom se mi zdá? O partnerce, o kamarádkách, ale i o naprosto neznámých holkách.