Napiš jaký byl tvůj nejlepší sexuální zážitek a vyhraj erotickou pomůcku.
Pravidla soutěže:
Soutěže se mohou zůčastit pouze registrovaní uživatelé Erotikforum.cz
Příspěvky musí být autentické a umístěné v tomto vlákně
2 výherce (1 muže a 1 ženu) určí tým Erotikforum.cz
Výherce bude mít na výběr ze 3 cen dle pohlaví
Uzávěrka soutěže je 28.2. 2013
Já chci vyhrát nějakou tu hračku do sbírky tak vám popíšu můj (zatím) nejlepší sexuální zážitek 😉
Před pár lety uspořádala doma kamarádka mejdan. Neni ani tak důležitý co se dělo večer (pilo a tančilo) jako spíš ráno po mejdanu.
Probudila sem se na posteli v jednom pokojíčku se slušnou kocovinou tak sem se rozhodla jít osprchovat, to mi pomáhá, volala jsem kamarádku ale bylo ticho, tak sem předpokládala že sem v bytě sama.
Ze sprchy sem šla rovnou do kychyně, bez županu, bez ručníku, prostě komplet nahá, doma tak chodím skoro pořád.
Vejdu do kuchyně a z tý rohový lavice na mě zírá mladej kluk, tak 20 let, hezkej, chvíli bylo trapný ticho, pak ze sebe vysoukal..ahoj.
Já moc stydlivá nejsem, v rozpacích byl spíš on, ani sem nic nezakrývala a jenom odpověděla na pozdrav.
Jak se kluk začal soukat z tý lavice tak nešlo přehlídnout že má v kalhotách pěknou bouli 😉 Já byla ještě malinko v náladě a po tý sprše se mi pěkně rozproudila krev tak mu říkám, chceš s tím pomoct? Ukazuju mu na poklopec, chvíli nechápal ale jak mu to docvaklo tak zas jenom špitnul..budu rád.
Chlapec se nezdál, moc toho nenamluvil ale točil si mě jako loutku, chvíli nahoře, dole, zespodu, do pusy, já se teda rozhodně nebránila 😀
Pak přišel menší šok, nikdo z nás si nevšiml že se do bytu vrátila kamarádka, taky s nějakým fešákem, když nás kamarádka uviděla tak suveréně řekla, můžem se přidat?
Další podrobnosti rozebírat nebudu ale byl to můj nejlepší sexuání zážitek hned ze tří důvodů:
Chlapec vážně uměl, zažila jsem první swing a taky první sex se ženou, na jedno ráno toho nebylo málo 😉
Soutěž je ukončena, jediným účastníkem a tedy i výhercem je uživatelka Mamba, gratulujeme k výhře.