Měli jste někdy partnerku, jejíž Matka se vám taky zamlouvala? Říká se: chceš-li vidět svou ženu za 20 let, podívej se na tchýni 😀
Měl jste tu někdo nějaké pletky s tchýní? Jak to vzniklo?
Já osobně bych do tchýně mé poslední partnerky šel velice rád (zachovalá a hezká 39), ale nechtěl bych tím ublížit té holce, takže z toho asi rovnou padá...
Proto by mě zajímalo, jestli to tu někdo zažil nebo s tim má aspoň zkušenosti? 🙂
Taky jsem měl jednu holku, jejíž Mamka byla hrozná šťáva 😀 často jsme si povídali, ale dál se to bohužel nedostalo... s tou holkou jsem byl chvíli
Po mojí mamce letěl snad každý můj partner a to nemluvím o kamarádech..:D Naštěstí vím, že ona by do nich nikdy nešla-kvůli mě. To jediný mě hřeje u srdce 😀
tak to já jsem přišel jednou domu později a byla u nás tchýně a asi mě neslišela ale já ji viděl jak se sprchuje a pěkně si jí proháněla vešel jsem tam a dělal jsem blbýho že jsem myslel že to je žena pěkně mi stál a vona mě mrch cvrnkla do rozkroku a řekla mi na co čekáš koukej makat jak dlouho na to mám čekat
tak to já jsem přišel jednou domu později a byla u nás tchýně a asi mě neslišela ale já ji viděl jak se sprchuje a pěkně si jí proháněla vešel jsem tam a dělal jsem blbýho že jsem myslel že to je žena pěkně mi stál a vona mě mrch cvrnkla do rozkroku a řekla mi na co čekáš koukej makat jak dlouho na to mám čekat
😀 Taky pěkný no 😀