Erotické fórum = ex Erotikfórum.cz

Váš sexuální rekord...

Oznámení
Smazat vše

Váš sexuální rekord?

5 Příspěvky
5 Uživatelé
0 Reactions
1,916 Zobrazeno
Úvodní téma
(@milovnikzen)
Trusted Member
Přidal se: před 13 roky

Jak dlouho jste se dokázali bez přestávky milovat? Kolikrát jste se dokázali udělat bezprostředně za sebou? Každý z nás má určitě v paměti den, kde proběhlo více sexu než obvykle, od okolí slýchám, že se jejich zážitky dost různí...

Jeden známý považuje za svůj rekord hodinu v kuse...

Kamarádka zase povídala o jednom, který s pomocí nějakého 'nakopávaku' brouzdil 2,5hodiny.

Málo to asi nebude, ale věřim, že se tu najdou experti, kteří se té hodince vysmějou  ;D

4 Odpovědí
(@xerox)
Reputable Member

Nevim čas, ale nejvíce to bylo 4x rovnou za sebou. Každý den se to ale nepodaří  ::)

Odpověď
(@gojko-mypic)
Trusted Member

Na rekordy se nehraje 😉 Co si pamatuju tak největší nářez to byl když jsem se vrátil z vojny po dvou měsících přijímače.
Já byl tak nadrženej, chudák holka co jsem s ní tenkrát chodil. Bušil jsem do ní několik hodin, v poslední fáze už usnula  😀
Stopky jsem neměl ale cca 5 hodin to mohlo být, začli jsme kolem půlnoci a na konci svítalo  ;D Co vím tak já byl 6x, jestli ta moje..

Odpověď
 Maya
(@maya)
Eminent Member
Přidal se: před 12 roky

No nevím jestli jestli záleží na délce jako spíše na kvalitě - upřednostňuji kvalitu před kvantitou  😉

Odpověď
(@misacek)
Trusted Member

No nevím jestli jestli záleží na délce jako spíše na kvalitě - upřednostňuji kvalitu před kvantitou  😉

Moje řeč, postelové rekordy jsou pro lidi co si potřebují něco dokázat, pokud dokáže uspokojit mě, vyhrál 😉

Odpověď
Sdílet:

Užijte si 15% slevu s kupónem LASCIVNI na TOP bestsellery na našem oblíbeném sexshopu

X