Erotické fórum = ex Erotikfórum.cz

Žena s pripinakem :...

Oznámení
Smazat vše

Žena s pripinakem 🙂

5 Příspěvky
5 Uživatelé
0 Reactions
2,992 Zobrazeno
Úvodní téma
(@micky-mouse)
Active Member
Přidal se: před 13 roky

Neviem či niekto skúsil ale ja mam predstavu že ma dve ženské pekne mrdajú s pripinakom ( strap on) prípadne jedna a druhej ho akože fajčím som hetero ale ma to dosť láka čo na to poviete je to normálne.

4 Odpovědí
(@goren)
Trusted Member

Normální je že různý lidi maji různý erotický fantazie. Z tý tvojí představy mám pocit že ti jde spíš o ženskou dominanci, právě takovýhle věci dělaji dominy, zkus najít něco ve svým okolí a vyzkoušej, ve vztahu k tomu těžko dojde 🙂

Odpověď
(@misacek)
Trusted Member

Něco podobnýho bych někdy ráda zkusila, přítel je pro každou srandu ale ten připínák něco stojí..

Odpověď
(@mamba)
Estimable Member

Něco podobnýho bych někdy ráda zkusila, přítel je pro každou srandu ale ten připínák něco stojí..

Vyzkoušeno, líbilo se  😀

Odpověď
(@martinecka)
Active Member

Chtěla bych něco podobnýho vyzkoušet ale jenom s ženou, jak tu už někdo zmínil jde hlavně o tu dominanci, ráda bych takhle ošukala nějakou holku až by se jí protáčely panenky  😮  pak by mě musela samozřejmě uspokojit.. Už ta představa mě pálí, kdybyste byly holky některá z Mostu a okolí tak mi písněte, pokud se vám teda můj scénář zamlouvá  🙂 Kluci vy ne, přítele mám.

Odpověď
Sdílet:

Užijte si 15% slevu s kupónem LASCIVNI na TOP bestsellery na našem oblíbeném sexshopu

X