Erotické fórum = ex Erotikfórum.cz

Zkusili byste neco ...

Oznámení
Smazat vše

Zkusili byste neco takoveho?

4 Příspěvky
4 Uživatelé
0 Reactions
1,849 Zobrazeno
Úvodní téma
(@smterka)
New Member
Přidal se: před 13 roky

Ahoj, pritel mi nabidl okoreneni naseho sexualniho zivota... no poslal mi nejake povidky z netu, co by se mu jakoze libilo. Me to nejdriv dost zdesilo, ale kdyz jsem se zacetla tak jsem zjistila ze me to vlastne asi docela vzrusuje.. problem je v tom ze to presahuje hranice toho co je pro me normalni.. nikdy bych si nemyslela ze me to nekdy bude lakat zkusit.. ale proste, po precteni bych do toho sla hned, akorat hlava a rozum me brzdi.. co byste udelali vy kdybyste meli tu samou moznost? Jeste prilozim odkaz na povidky.. ale jedna se proste obecne o BDSM bdsm-povidky.uvadi.cz

3 Odpovědí
(@beranek35)
New Member

🙂  Myslím, že záleží jen na tobě. Za mě: spoutání ovládání ano, ale něžně, žádná bolest a hrubé násilí.
Pokud můžu doporučit, hlavně je nutné si dopředu stanovit hranice, a také se doporučuje dohodnout si nějaký signál, kdyby se ti něco nelíbilo nebo si chtěla skončit.
Tak doufám, že se s námi pak podělíš o nové zážitky. 🙂

Odpověď
(@misacek)
Trusted Member

Já se nebráním novým zkušenostem, hlavní je s jakou osobou, teď mám takovýho přítele (on to ještě neví) na pár nocí. Kdybych měla někoho stálého tak proč ne, co se v mládí naučíš.. 😉

Odpověď
(@viola)
Trusted Member

Život máme jenom jeden, zkusit se má všechno (skoro) 😉

Odpověď
Sdílet:

Užijte si 15% slevu s kupónem LASCIVNI na TOP bestsellery na našem oblíbeném sexshopu

X