Erotické fórum = ex Erotikfórum.cz

zlobivá holka

Oznámení
Smazat vše

zlobivá holka

5 Příspěvky
4 Uživatelé
0 Reactions
1,844 Zobrazeno
Úvodní téma
(@xerox)
Reputable Member
Přidal se: před 13 roky

překvapila vás nějaká slečna svou razantností? Jak na Vás takové zlobivé ženy působí? Vzrušují vás nebo preferujete tichou vodu...
a teď konkrétně, překvapila vás nějaká zlobivá slečna tím, že ho chtěla do zadku? (při krátké známosti)

4 Odpovědí
Úvodní téma
(@xerox)
Reputable Member

Já totiž na jednu takovou narazil a byl to jeden z nejlepších sexuálních zážitků... ten CHTÍČ z ní přímo čpěl...! Zase ale asi ne úplně vhodný typ do života... no leda do dobrodužného života  😀 Má někdo obdobnou zkušenost a celkově, jaký je váš vztah / nazírání na tyto 'drsnější' slečny

Odpověď
(@gojko-mypic)
Trusted Member

Nenazval bych to zlobivá holka, prostě víc náruživá. Takovou jsem jednu dobu měl a chodila ke mě ve čtyři ráno když šla na ranní do práce, pak zase když šla z práce, za dva týdny mě tak vysála že jsem to radši ukončil.

Odpověď
(@smpavla)
Eminent Member

Týhle otázce taky nerozumím, když je chlap nadrženej tak je to v pořádku a když ženská tak to popisuješ jako že je zlobivá holka z které čpí chtíč, s takovými názory bych se nedivila kdyby tě každá odkopla a zaslouženě, tebe bych nechtěla ani za souseda.

Odpověď
(@verbal)
Estimable Member

Opravdu si nepoužil zrovna šťastný slovník, čpí z ní chtíč, je to zlobivá holka..
Jeden by řekl na tomhle fóru budou lidi co se týká sexu osvícenější, ty mi přijdeš jako novodobý inkvizitor.
Není na tom nic špatnýho když je ženská náruživá, u mě mají dveře otevřené  😉

Odpověď
Sdílet:

Užijte si 15% slevu s kupónem LASCIVNI na TOP bestsellery na našem oblíbeném sexshopu

X