Erotické fórum = ex Erotikfórum.cz

Pás cudnosti pro mu...

Oznámení
Smazat vše

Pás cudnosti pro muže? Co to sakra..

4 Příspěvky
4 Uživatelé
0 Reactions
3,425 Zobrazeno
Úvodní téma
(@luckah)
Trusted Member
Přidal se: před 13 roky

No holky umíte si představit, že by tohle na vás vykouklo z poklopce?! Je to snad žert? 😀 Nebo vám to přijde okey?

A chlapi, co na to říkáte vy? 😀

3 Odpovědí
(@oskar)
Eminent Member

To je pás cudnosti pro chlapy? Teda řeknu ti, nechtěl bych ztratit klíček a volat na tohle zámečníka  😀 Ale jako sranda dobrý, třeba na vánoce oblíct a dát partnerce pod stromeček klíček  8)

Odpověď
(@mamba)
Estimable Member

Je to sexy, kdyby mě partner naštval tak mu ho v noci zamknu a klíček vyhodím z okna (pak bych asi letěla já)  😀 😀

Odpověď
(@buglezz)
New Member
Přidal se: před 12 roky

Nosím CB6000s. Jsem dost submisivní, takže mi to dělá fajn. Pro každého to není, po pár dnech lezu před manželkou po zemi... Ze začátku byly nejhorší noci a noční erekce. Postupně jsem si zvykl a dnes jsem zamknutý třetí týden. Když zlobím, připoutá si mě manželka při hrátkách k posteli, sundá mi pás a několikrát mi ho nahoní tak, že těsně před vyvrcholením přestane... Říká tomu odpíraný orgasmus. Mezi jednotlivými "koly" dá přestávku a nakonec mě nadrženého jak sviňa zase zamkne. Takže orgasmus jsem jednou měl taky jen jeden za měsíc. Mezitím mi sehnala připínací dildo, takže funguju jako samec dál, jen z toho nic nemám... Ale říkám, já jsem submisivní, pokud vám BDSM nic neříká, nebude to to pravé...!

Odpověď
Sdílet:

Užijte si 15% slevu s kupónem LASCIVNI na TOP bestsellery na našem oblíbeném sexshopu

X