Erotické fórum = ex Erotikfórum.cz

Silné afrodiziakum

Oznámení
Smazat vše

Silné afrodiziakum

4 Příspěvky
4 Uživatelé
0 Reactions
2,261 Zobrazeno
 Elzy
Úvodní téma
(@elzy)
Eminent Member
Přidal se: před 12 roky

Mohl by mi někdo doporučit opravdu odzkoušené a kvalitní afrodiziakum? Na trhu jich je spousta a krom toho, údajně může být afrodiziakem i strava. Hodně jsem slyšela o marihuaně jakožto silném afrodiziaku, ale preferovala bych něco, co si mohu objednat z internetu 🙂

Jestli máte něco odzkoušené nebo používáte pravidelně, budu ráda, když doporučíte 🙂 díky

3 Odpovědí
(@verbal)
Estimable Member

Já moc nevěřím na tu chemii, co zaručeně funguje u mě je horká koupel protože rozproudí krev, u žen to má stejný účinek jako u mužů.

Odpověď
(@magda)
Eminent Member

Já moc nevěřím na tu chemii, co zaručeně funguje u mě je horká koupel protože rozproudí krev, u žen to má stejný účinek jako u mužů.

Souhlasím s Verbalem, taky nejsem na chemii, horká koupel má něco do sebe, obzvášť když je společná, po koupeli ještě vzájemná masáž a je zaděláno, zapomeň na bylinky a zázračné tabletky  😀

Odpověď
(@marek)
Estimable Member

Já si pamatuju jak jsme jako puberťáci vařili kolu s penicilinem (zaručený recept na afrodiziakum od jiného puberťáka), jak jsme dovařili tak přišla chvíle pravdy.
Popíjeli jsme tuhletu břečku a čekali co to s námi udělá a taky že udělalo, poblili jsme se do jednoho 😉
Od tý doby, co nepředepíše doktor to nepolknu.

Odpověď
Sdílet:

Užijte si 15% slevu s kupónem RUZOVEVANOCE na našem oblíbeném sexshopu

X