Bydlím a pracuju v USA už delší dobu, ale v horách v málo obydlené oblasti, daleko od nějakého aspoň menšího města, takže najít někoho na sex nebo snad i na vztah, není vůbec snadné. Už jsem byl rok úplně bez jakéhokoli kontktu kromě vlastní ruky a fantazie, potom, co se můj občasný tajný milenec odstěhovala do Evropy.
Mám tady už nějaké známé i jednu fajn kámošku. Alissa má 31 let, je o 10 let mladší než já, bohužel je vdaná a má dítě, jinak bych si dokázal představit s ní zkusit něco více. Ale stejně by mě nenapadlo, že spolu zažijeme to, co předevčírem. Všechno už vlastně začalo minulý týden, když mě Alissa navštívila. ReOba jsme měli čas, tak jsme otevřeli víno a povídali si o životě a pak jsme nějak přešli i k trochu soukromějším věcem. Alissa říkal, že to taky musí být těžké dělat si to pořád sám, ale ona zase by chtěla zkusit věci, že někdy si připadl trochu submisivní a třeba by chtěla být potrestána za to, zlem nebyla hodná holka, nějaké oživení a překvapení. Zeptal jsem se ji : " Alisso, jestli mi věříš, tak já bych pro tebe něco vymyslel. " Souhlasila docela bez dlouhého přemlouvání a konečně tady byla neděle a Alissa přišel ke mě.
Dali jsme si pusu a ačkoli já nejsem nějak moc dominantní, domluvili jsme se, ze dneska mám hlavní slovo já. " Alisso, nejdříve se můžeme společně osprchovat. Já jsem přemýšlel o trestu pro tebe s myslím že pořádná fyzická námaha ti neuškodí. Já vím źe máš doma pás, na kterém běháš a to je určitě prospěšné pro budování dobré fyzičky. Já taky běham na pásu. Myslím, že ale podmínky, které ti dám, budou dost náročné. Teď si oblečení tady to sportovní oblečení, co jsem pro tebe vybral. Fakt ti to sluší, Alisso. Tak pojď se mnou do mojí malé posilovny. Je tady něco přes 100F, což je asi 35C. Místo klimatizace jsem tady pořádně zatopil. Chci vidět, jak ti je vedro a jak se tvé tělo celé koupe v potu. A pak už budeš hodná holka a já si tě hezky uspokojím. Teď se pořádně napij. " Alissa neodmlouvala a za chvilku už šlapala na pásu. Brzo byla úplně červená v obličeji a za pár minut se její obličej lesknul potem a první kapky stékaly Alisse po krku a vsakovaly do trička. I já jsem se potil, a to jsem jenom seděl. Alissa se fakt snažila, fyzičku měla překvapivě dobrou a já měl ocas už tvrdý, když jsem si představil, jak za pár minut budu hladit její tělo. Když už pot z trička začal kapat na pás, řekl jsem ji, že už to na odčinění trestu stačí. Přišel jsem k ní, dal ji napít, otřel potem zalitý obličej a dal jí pusu. Pošeptal jsem ji : " Alisso, fakt jsi mě překvapila, já moc toužím po tvém těle. " Vysvlékl jsem její tričko a viděl jsem, jak se leskne potem a kapky ji stékají po těle. Objal jsem Alissu a položil si ji na velkou matraci pokrytou vrstvou osušek. Chvíli jsem ji znovu líbal, nahmatal její dírku a začal prstovat. Druhou rukou jsem ji hladil po těle a roztíral pot, který z ní pěkně lil. Brzo začala potichu sténat a nahmatala můj ocas. Zastavil jsem ji, už jsem byl moc vzrušený, vnímal jsem vůni jejího těla, krásně čistého po hodině extrémního pocení. Když už byla hodně blízko, tak jsem do ni hezky vklouznul. Kňučel jsem slasti při každém přírazu a pak přišla taková vlna slasti, ze jsem tak tak vytáhnul ocas a na hranici bezvědomí jsem stříkal na její tělo. To byla úleva a já si lehnul těsně k ní. Pošeptal jsem ji : " Jsi úžasná holka, teď pojď ty, hezky se udělej. " Alissa se začala prstovat, kňučela? druhou rukou si hladila tělo, kde se její pot mísil s mým semenem a vtom to na ni přišlo, celá se chvěla, sténala a z dírky jí vystříkl úplný vodotrysk. Chvíli jsme odpočívali v náručí a pak šli spolu do sprchy. Doufám, že si to někdy brzy zopakujeme...
Pěkný zážitek 🙂 když jich budete mít víc, klidně se pochlubte.