Bylo to už skoro 4 měsíce, co jsem si nečekaně a pořádně užil s Alissou, svou mladší kámoškou a několik divokých snů, ve kterých jsem viděl její sexy tělo lesknoucí se potem skončilo slastnými výstřiky. Tak jsem opatrně s nenápadně začal o tom, jak byla skvělá, když mě navštívila. Viděl jsem dost jasně , že i ona by chtěla. Dost rychle jsme našli společnou řeč. Alissa řekla, že bychom to neměli, ale každý občas zhřeší , že by chtěla ať ji zase postříkám a já ji řekl, že moc toužím po jejím sexy těle. Mrkla na mě : “ Chceš, ať taky cvičím?“ Dal jsem ji pusu a pošeptal : “ Moc bych tě chtěl vypotit jako minule, pamatuješ, jak jsi mě vzrušila
“. Usmála se : “ Když já, tak i ty. Minule jsi říkal, že se při cvičení hodně potíš a já jsem ještě nikdy neměla úplně zpoceného kluka a nějak cítím, že mě tak můžeš krásně vzrušit “
Tak jsme si řekli, že si dáme můj rotoped a pás naproti sobě a po společné sprše si spolu zacvičíme a pořádně se vypotíme . Zeptala se : “ Miláčku, nevadilo by ti cvičit bez trička, jenom v čelence? Ať vidím na tvě tělo ? “ Brzo Alissa seděla na rotopedu a já byl na pásu.
Já jsem cítil, jak mi pot teče po celém těle za 20 minut, my kluci se většinou potíme více, ale i Alissa se už pěkně zalévala potem. Teda po 40 minutách byl cely pás zalitý mým potem“. Pořádně jsme se napili a objali se. Šeptal jsem ji : “ Já se zblaznim, kotě, miluju tvé tělo, miluju, když se koupeš v potu, holčičko “ Pak mi ona pošeptala : “ Ty mě taky moc vzrušuješ, pot z tebe úplně lije a taky miluju, když tě mám blízko. “ Zaćal jsem ji dráždit dírku, přitiskl se těsně na její tělo a cítil její vůni. “ Kotě, je tak krásné cítit tvé tělo, já jsem už dost blízko, dneska tě pocákám úplně všude. … “Alissa se tiskla víc na mé tělo, už sténala a byla hodně vzrušená. Kňučela : “ I já cítím tvé tělo, vykoupané v potu, tebe miláčku. Už jsem tak blízko…
Chtěl jsem ji ještě potrapit a přestal ji dráždit, ale ona tam hned strčila svou ruku, vykrikla a pěkný proud vystříkl z její dírky. Zalitá potem se třásla slastí. A to už jsem věděl , že musím . Tiskl jsem se k ní a šeptal: “ Nikdy by mě nenapadlo, že budu někdy cítit vůni tvého těla na pokraji orgasmu. Kotě, dodělej mě, prosím. Řekla mi : “ I ty si zasloužíš pořádnou rozkoš za takové cvičení. A teď mi ukážeš, jak střiká vzrušený kluk. Postřikej A pomalu mi ho hladila. Možná 20 sekund a přišel ten šílený výbuch slasti. Dokázal jsem se ještě přesunout a už cítil, jak z mého ocasu stříká gejzír semene, za sekundu další vlna slasti a další proud semene. Teda postříkal jsem ji od krku až po břicho, ale však už vím, jak mě vzruší tělo zalité potem.....
Pak jsme se osprchovali, doplnili tekutiny a odpočívali, ale večer jsme si užili ještě jednou.
Proč musi být taková holka vdaná a ještě mít 2 děti. Bylo by tak krásné mít ji doma.
Snad ji zase brzo ukecám ….
Děkujeme za pěknou eropovídku! Jen tak dál v pocení :))
Jsem rád, že se můj příběh líbil. Bohužel Alissa se odstěhovala s rodinou až na východní pobřeží, tak je to mnohem složitější, ale je to fajn holka a našla si čas přijet na návštěvu a minulý čtvrtek jsme se domluvili, že bychom si oba rádi zopakovali ty soukromé chvilky .
A zase to stálo za to .
Teda počítal jsem minuty, o to vice, protože jsem vydržel 5 dnů bez orgasmu, jak jsme si slíbili. A konečně byla moje blond kámoška ve dveřích. Objali jsme se a dali si pusu : “ Patriku, už se mi po tobě moc stýskalo. Taky se ti to minule tak líbilo? Nemyslela jsem, že to bude až tak vzrušující. “ Mrknul jsem na ni : “ Zapnul jsem topení, ať je nám horko. Jeden půjde na pás, druhý na rotoped, vyber si, kotě. “ Usmála se : “ Tak já dneska rotoped. “ “ Výborně, Alisso, pojď, vysvlečeme se a dáme si sprchu. Máš moc sexy tělo. “ Usmála se : “ Ty taky, Patriku, doufám, že ti nevadí, že moc chci, ať se v potu úplně koupeš. Minule to bylo tak silné, já jsem už dlouho předtím snila potom pomilovat treba nějakého kluka, který právě dohrál náročný zápas a nestačí se utírat. Tobě jsem pohladila vlásky a viděla Tvé tělo, jak se celý koupeš ve svém potu. Už jsem byla hodně vzrušená, tys roztíral kapky, co mi tekly po těle. … Patriku, znovu se vypotíme, oba, co nejvíc a pak se budeme mazlit a zkusíme oddalovat. Jinak kdybys mě chtěl ošukat, mám gel, co ti pomůže vydržet déle. “ Řekl jsem : “ Super, Alicio, jenom nevím, jak dlouho to oddalování vydržím, když budeš blízko mě úplně vypocená. Minule mě vůně tvého zpoceného těla vzrušila až k výstřiku. Usmála se : “ Tak to jsme na tom podobně. Mazlíku, jsem šťastná, že mám někoho, s kým si můžu o všem popovídat bez předsudků. A že mu můžu teď hladit a umývat tělo, které se bude brzo koupat v potu. To oddalovaní mě napadlo, protože to pak je úplně extrémně silné a ty i normálně střikáš potopu, tak bych ráda viděla ty gejzíry potom. Řekl jsem ji : “ Alisso, já si přeji ze všeho nejvíce, abysis se mnou prožila slast, že skoro ztratíš vědomí, jsi moje skvělá kámoška. Málokterá holka pochopí, že tak šíleně toužím mazlit její tělo zalité potem. Ty se na holku potíš dost. Zkusíme se zvážit, ať víme, kolik toho vypotíme během cvičení a mazlení. “ Vylezli jsme ze sprchy a zvážili se.
Oblékli jsme si trenýrky, nasadili čelenku, obuli tenisky, vzali nějaké ručníky, chytli za ruku a šli do místnosti, kde budeme cvičit. Alissa řekla : “ Tak dneska jsi tu zatopil pořádně, je tu 33.5C. Tak jdeme na to. “ To vedro bylo teda brutální. Já jsem měl za 5 minut zalitý obličej i krk, Alissa se na mě usmívala a už jsem viděl, že i z ní tryská horký pot. Já jsem měl pocit, že vypotim ze sebe úplně všecko, po půl hodině jsem si musel začít otírat tělo, po kterém mi pot tekl proudem…Ale i Alissa se vypotila maximálně. Konečně konec a jako první aspoň částečně doplnit tekutiny. Pak objetí a delší pusa. Alissa říkala “ Hodný kluk, hezky vykoupaný v potu “ .
Já ji řekl : “ I moje holčička je pořádně vypocená. Jsem tak vzrušený, Alisso, musíme pomalu, radši se ani nedotýkej mého ocasu a já tě budu jenom pomalu prstovat. “ Mazlili jsme se tak 20 minut, vnímali, jak naše těla po sobě kloužou a pak mi Alissa řekla : “ Patriku, pojď mě ošukat, nějak moc tě chci v sobě. S tím gelem vydržíš déle a jinak, beru prášky, tak můžeš stříkat do mě. A hezky do polohy, ať vidím na Tvůj obličej a tělo. Nedal jsem se dlouho přemlouvat a už jsem byl v ní. Začal jsem přirážet. “ Krásně svíráš a moc mě vzrušuje pohled na to, jak jsi celá zalitá potem. “ “ Patriku, já cítím, že už se blížím, máš docela výdrž. “ Alisso, já už se taky blížím, a nějak strašně moc toužím ti udělat děťátko. “
To už jsme oba sténali. “ Alisso, já už brzo budu, a pořádně ti naplním dírku semenem. Už, kotě … “ “ Jo, pořádně mi vystříkej kundu. Já už taky skoro jsem …. “ To už přišel výbuch v mém těle, já se svíjel slastí, tisknul na svoji potem zmáčenou kámošku a pumpoval do ní pořádnou dávku semene. To už i ona kňučela a už i ona prožívala tu největší tělesnou rozkoš.
Udýchaní jsme relaxovali a ona se usmívala : “ Z dírky ji vytékala pořádná dávka semene. “
A byl čas se pečlivě očistit a zchladnout, tak jsme byli znovu ve sprše.
A taky jsme se zvážili a přičetli, co jsme vypili. Za necelé 2 hodiny jsem já vypotil 5.8 litrů a Alissa 4.2 litry. To už je slušná koupel v potu
Brzo jsme pak usnuli v náručí, ale měli ještě cely den a noc na dovádění. A v 11 dopoledne už z nás znovu tekl pot proudem.
Byly to skvělé dva dny slasti
Snad se zase brzy sejdeme.
Zase super erotický příběh! Děkujeme za vaši sdílnost. 🙂