Erotické fórum = ex Erotikfórum.cz

Oznámení
Smazat vše

Nevěra

10 Příspěvky
9 Uživatelé
0 Reactions
6,604 Zobrazeno
Úvodní téma
(@luckah)
Trusted Member
Přidal se: před 13 roky

Zdravím,
chtěla bych znát váš názor na nevěru..Odpustíte jí? Dokážete zapomenout, nebo se k tomu pořád vracíte a pořád to partnerovi/partnerce vyčítáte? Nebo nad ní snad mávnete rukou?
A nebo jste ten typ, který hned bez mrknutí oka partnera/partnerku opustí?

9 Odpovědí
(@verbal)
Estimable Member

Já nevěru zažil z obou stran, když mi byla jedna přítelkyně nevěrná tak sem to neskousl, ne že bych jí nechtěl odpustit ale nešlo to, pořád sem to měl v hlavě, totální ztráta důvěry, když se to stane jednou tak už jen čekáš kdy to přijde podruhý, kontroluješ ji..tohle skončilo rozchodem.
Když jsem byl nevěrný já (s jinou partnerkou) tak mě hryzalo svědomí až jsem se sám partnerce přiznal, tohle taky skončilo rozchodem.
Suma sumárum, pro mě je nevěra problém a nemusí jít jen o nevěru partnerky.

Odpověď
 Dany
(@dany)
Trusted Member

Odpustit nevěru? NIKDY!..Pak je celá důvěra v háji a nemá to dál cenu..Pak ten zmetek někam půjde s chlapama a já budu přemýšlet nad tím, jestli je vážně s chlapama a ne s nějakou babou? Naprdět..;)

Odpověď
(@drago)
Eminent Member

já si to prožil se svou ženou, taky mně zahla a bylo to pro mně dost hustý, ale vyrovnal sem se s tím a odpustil sem, nutno říct že teď máme úplně suprový vstah, no a nevěru sme si pořešili po svém. Má li k tomu dojít měl by o tom druhý partner vědět předem. a popravdě už k další nedošlo

Odpověď
(@goren)
Trusted Member

Má li k tomu dojít měl by o tom druhý partner vědět předem..

Tady tomu nerozumím, tím myslíš říct dopředu partnerce že jí budu nevěrný? Asi si to myslel jinak protože jinak to je kravina.

Odpověď
Stránka 1 / 2
Sdílet:

Užijte si 15% slevu s kupónem LASCIVNI na TOP bestsellery na našem oblíbeném sexshopu

X