Je mi jasné, že to nelze jednozačně říct a může to být i individuální na tom, co si prožije samotný člověk či i pár, ale co myslíte? Je pro Ženu důležitější Láska nebo Sex? Sám si tuto otázku často kladu a ačkoliv jsem si neustále myslel, že Láska, začínám si s postupem věku myslet, že Láska samozřejmě být musí, ale ten hlavní stěžejní bod bude stejně vždycky SEX.... a co mě k tomu vedlo?
Když jsem partnerku zahrnoval intezivně Láskou, měla radost... ale určitě nevypadala tak spokojeně a nakonec začla třeba ještě rýpat, takže energie nadarmo...
Za to, když jsem neprojevoval tolik Lásky, ovšem byl tam dobrý sex... rázem vše šlo a byla spokojená i štastná...
O čem to ted pak je? ;D A jaký je váš názor ?
PS: Odpověd, že to musí být v rovnováze je sice moudrá, ale příliš toho neřeší ...
PSS: Preferoval bych, kdyby se mi tu vyjádřily spíše ženy 🙂 Jak to vnímají ony a pokud by si mohly vybrat, berete den plný Lásky nebo den plný sexu? ...
Já potřebuji k životu obojí ale pokud bych si měla vybrat tak raději sex bez lásky než lásku bez sexu 😉
Tak třeba já preferuju víc lásku. Sex je taky důležitý a krásný, ale láska je láska. Určitě bych volila den plný lásky, než den plný sexu.
Ale určitě to má každý jinak...U mě vede láska..
U mě rozhodně SEX SEX SEX 😀 😛