Erotické fórum = ex Erotikfórum.cz

Oznámení
Smazat vše

wowkař

5 Příspěvky
4 Uživatelé
0 Reactions
2,512 Zobrazeno
Úvodní téma
(@luckah)
Trusted Member
Přidal se: před 12 roky

Měla jsem jednou jednoho přítele, který byl závislý na Wowku (PC hra) .. Mohla jsem kolem něho chodit nahá, mohla jsem si to dělat na posteli a vzdychat a on vubec neodtrhl oči od hry. Vždycky jsem se naštvala a šla jsem spát..Tomu říkám pech :D..
Už nikdy víc wowkaře..:D Znáte to taky někdo? Nebo něco podbného? 🙂

4 Odpovědí
(@mamba)
Estimable Member

Přímo s takovým tím pařmenem her zkušenost nemám, takový mi do baráku nesmí. Měla jsem ale jednoho TV maniaka a to bylo pořád Teď začnou zprávy, po zprávách Teď bude ten seriál, po seriálu Dávaj super film.. Tak jsem šla do sprchy a strašně se pak divil že nemám chuť na sex, se sprchou se dá dělat věcí  😀

Odpověď
Úvodní téma
(@luckah)
Trusted Member

No to muselo bejt taky super..:D Chlapi, no.. 😀

Odpověď
(@drago)
Eminent Member

já nevím já sem spíš závislý na milování, jak tvrdí moje žena "Ty na sex myslíš 23,55h a těch posledních pět minut jak to zaonačit" , ale občas se stane že se prostě zaseknu, třeba u televize nebo na Pc, no na to, ale máme už taky svoji metodu, miláček mě donese sklenku vína, dá pusu, a hned se odbrzdím. Ale asi to bude individuální.

Odpověď
(@milisek)
Active Member

Já s mazlíčkem hraju na pc jednu online hru a dost nás baví  🙂 oba se bavíme a nevyčítáme si to když trávíme ten čas po svém . Jinak nutno dodat že mi mezi tím pařením třeba dvakrát nebo třikrát hupnem na věc  😀 .... ještě že je to tak jinak by mi pouze zábava u PC nestačila  😉 mám to prostě ráda . Škoda že má kvůli zranění tak silný prášky že mi celičký zvláční ... už aby byl fit  😛

Odpověď
Sdílet:

Užijte si 15% slevu s kupónem RUZOVEVANOCE na našem oblíbeném sexshopu

X